top of page

Äänitys:

Studiollamme onnistuu erilaisten kokoonpanojen ja musiikkityylien äänittäminen ammattitaidolla. Äänittäminen tapahtuu käyttäen huippuluokan etuasteita, prosessoreita sekä mikrofoneja mahdollisimman laadukkaan taltioinnin takaamiseksi. Muuntautumiskyvyn ja monipuolisten tilojemme vuoksi on mahdollista käyttää erilaisia äänittämistekniikoita - voimme taltioida usein koko bändin kerralla tai edetä instrumentti tai sektio kerrallaan. VK-Studiolla onnistuu myös studiolivetuotannot.   

2.jpg

Masterointi:

Studiomme tarjoaa äänityksen ja miksauksen lisäksi masterointipalveluita, joissa tuote viimeistellään ja hiotaan huippuunsa jakelua ja painoa varten. Masterointi tapahtuu digitaalisesti käyttäen alan ohjelmistoja, mutta tässäkin vaiheessa ajamme usein ääntä myös analogisten prosessoreiden läpi. Perinteisen CD/digi-masteroinnin lisäksi voimme tehdä erillisen masterin vinyylille kaiverrettavaksi.

DSC_5182.jpg

Miksaus:

Kappaleiden miksaus tapahtuu studiollamme usein digitaalisesti hyödyntäen erilaisia ohjelmistoja. Käytämme kuitenkin usein apuna laadukkaita rautaefektejä ja prosessoreita, joita meiltä löytyy runsaasti. Analogisen prosessoinnin lisääminen digitaaliseen prosessointiin on mielestämme usein tarpeellista. Miksaus onnistuu tarvittaessa myös täysin analogisesti.

DSC_5184.jpg

Musiikin julkaiseminen:

Yhteistyökumppanimme Soljumon kautta musiikin julkaisemiseen liittyvät asiat hoituvat kätevästi. Soljumo huolehtii tarvittaessa digijulkaisusta, fyysisten äänitteiden painattamisesta, kansigrafiikoista sekä promootiosta.

Ota yhteyttä: soljumo@gmail.com

bottom of page